HTML

Bencuka

Friss topikok

  • Fazekas Tímea: Niki,most olvasom ezt a bejegyzest eloszor... Alig lattam a konnyeimtol :'( Bence nagyon buszke Ra... (2014.11.02. 13:39)
  • bedaniki07: Kedves Napocska! Nagyon szépen köszönöm! Azon vagyok, hogy minden sikerüljön, és elérjem a célom! ... (2012.11.22. 18:37)
  • bedaniki07: Kedves Ágota! Nem is tudom mit is írhatnék..., írj nyugodtan, nem terhelsz! Örülök neki, hogy a n&... (2012.10.08. 16:41)
  • bedaniki07: Aranyos vagy, hogy gondolsz Rá! (: Köszönöm! (2012.09.13. 23:39)
  • bedaniki07: Köszönöm szépen ((: (2012.06.22. 21:30)

Címkék

2012.02.21. 09:33 mrdudo

Ma 2 éve,hogy Bencét először a kezemben tarthattam. Nagyon fontos pillanat volt ez számomra, még ha mások nem is hiszik,mert mindig csak ítélkeznek felettem! Csak az a baj,hogy a jó dolgokat nem látják meg, mindig csak a rosszat... Nyugodtan lehet felettem ítélkezni, meg szemrehányásokat tenni,mert elmegyek bulizni és jól merem magam érezni... Legkönnyebb dolog bántani a másikat, de nem tudom ,hogy ha elém kellene állni akkor is megtenné e ezt az a valaki... De csak egyszer gondoljon bele abba amin én keresztül mentem... Nyugodtan lehet bántó kommentárokat írni és így hozzám állni, de akkor nem kell csodálkozni, ha én is úgy válaszolok... Felesleges is amit ide írok mert, mindig mindenkinek van valami kritizálni valója, de akkor csinálja végig azt, amit én végig csináltam!! Majd utána lehet ítélkezni,és beszólogatni!!!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bencuka.blog.hu/api/trackback/id/tr266466535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BB 2012.02.21. 13:21:50

Kedves Niki! A "beszólogatókkal" nem foglalkozom, mert nem érdemelnek figyelmet. És szerintem Te se foglalkozz velük!!! Ne válaszolj nekik, és ne kezdj el védekezni! Kizárólag a saját lelkiismeretedre hallgass! Én úgy gondolom, hogy Te pozitív példa lehetsz anyaságból, nem csak a korosztályodban, de akár idősebbek számára is. Amíg Bencének szüksége volt rád, mellette voltál, és megtetted érte, amit csak megtehettél. Sőt, az ő élete után - mások beteg babáira gondolva - olyasmit tettél, ami kevés embernek jutna eszébe. Tiszteletet érdemelsz érte. Hogy egy tizen-, huszonéves fiatal lány - egy tragédia UTÁN - ELŐRE néz, és megpróbálja újra építeni az életét, az teljesen egészséges, természetes dolog. Az lenne a baj, ha nem így lenne. A korodbeli lányok többsége tanul/dolgozik, nevet, bulizik, terveket sző, éli az életét. Bence léte a lelkedben és az egész hátralevő életedben nyilvánvalóan nyomot hagyott (érlelő tapasztalat, és fontos érzelem), de ez nem jelenti azt, hogy MOST másképpen kellene élned a mindennapjaidat, mint bármelyik hasonló korú fiatal lánynak. Most nem Bencéről kell gondoskodnod, hanem saját magadról. Váltsd valóra az álmaidat, amelyeket Bence ápolása közben álmodtál meg magadnak, örülj, aminek csak lehet, ÉLJÉL! És előbb-utóbb nem csak Bence lesz büszke az anyukájára, hanem majd más kisgyerek(ek) is, Bence testvére(i).

bedaniki07 2012.02.21. 18:47:57

Kedves BB! Tudom ,hogy igazad van, de nem bírom ha pont Bence miatt kritizálnak, és megpróbálnak rossz embernek beállítani, és lelkiismeret furdalást ébreszteni bennem. Köszönöm szépen :) Ölelés!

Júliia 2012.02.21. 19:37:37

Szia Niki!! Az ember alapból úgy van kitalálva, hogy "védekezik", ha bántják...nehéz nem védekezni..nehéz figyelmen kívül hagyni a bántó, sértő megjegyzéseket. Én mégis arra kérlek, hogy próbálj meg erőt venni és nem foglalkozni azokkal az emberekkel, akik bántanak és kritikával illetnek... Tényleg hatalmas , helyt álló mondás az, hogy: ne azt nézd, hogy mit , hanem , hogy ki mondja!!! ;) Nem hinném, hogy az energiádat rájuk kellene pazarolni ;) Igenis; menj el a barátnőiddel szórakozni, élvezd az életet, élvezd, hogy fiatal vagy és minden apró , vagy nagy örömöt élj meg boldogan!! Fiatal vagy, egészséges és csini ;) Aki ismer -ahogy én is- tudja, hogy min mentél keresztül..! Tudja, hogy a Kis Bencuska a szívedben ÉL Örökké!! Nem feleded el Őt soha.. ahogy azok az emberek sem, akik igazán szeretnek Téged! Azzal, hogy jól érzed magad , mersz örülni az élet szép dolgainak nem vagy rossz Édesanyja Bencének! Bence sem szeretné, hogy egész életedben sötétbe burkolózva , szomorúan éld le az Életed! Ebben egészen biztos vagyok!! Bence Baba a legjobb Édesanyát kapta, akit kaphatott személyedben!! Nagyszerű ember vagy, aki más beteg gyermekeken is segített! Ha elfogadsz egy jó tanácsot.. ;) Töröld a sértő, bántó kommenteket.. vagy egyszerűen ne engedélyezd elolvasás előtt megjelenni ;) Egy idézet, amit biztosan Te is ismersz! Azoknak, akik bírálnak és bántanak Téged...!!! ""Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ... S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!!!""

bedaniki07 2012.02.21. 19:44:28

Köszönöm Júlia, nagyon jól esett,hogy írtál! Szeretlek :)

BB 2012.02.21. 20:59:35

Anélkül, hogy vitafórumot akarnék nyitni Nikiék blogján, egy gondolat, Júliára reagálva: a sértő kommentekkel alapvetően nem az a baj, hogy megjelennek a nyilvánosság előtt (ezzel úgysem Nikit, hanem önmagukat minősítik a kommentelők, a SAJÁT fejükben levő negatív tartalmakat tárják a világ elé), hanem sokkal inkább az a baj, hogy Nikinek szomorúságot okoznak. És ez ellen, sajnos, a kommentek moderálása sem véd.

bedaniki07 2012.02.21. 21:03:46

Most már nem félek a negatív kritikától :) Elviselem... de már nem fogok vele foglalkozni! :)

béda györgyné 2012.02.24. 06:28:22

Drága Nikink!Csatlakozom az előtted szólókhoz,bár nem szoktam ide bejegyzést tenni.SZerintem ez a blogol nem a gyalázkodásról szól,nem azért nyitottad, hogy érzelmileg szegény ,irigy emberek téged kritizáljanak,erre vannak más oldalakon is lehetőségek.Arra kérném a gusztustalan NÉVTELEN kritizálót nézzen előbb magába,hogy ő sohasem hibázottt az életében?Azt pedig kifejezetten támogatom ,hogy Niki bulizni járjon azok után amin velünk együtt keresztül ment.Neked "névtelen "szívből kívánom, hogy egyszer olyan jó lelkű légy mint Niki,és olyan szerető összetartó családban élj mint ahogyan azt mi tesszük!Hiszen aki belegázol ember társa legnagyobb fájdalmába ,nem ismeri az empátia fogalmát az valószínű,hogy ezt a neveltetést kapta szüleitől. Anya
süti beállítások módosítása